IMG 1046Wij zijn de leerlingenraad.

Heb je een vraag, kom naar een van ons.
Wij kijken dan of we er iets mee kunnen doen.

Veel groeten,
de leerlingenraad.

Ella Rosa
  Menno   Isabel
IMG 1040   IMG 1039   IMG 1036

Ik ben Ella Rosa en ik zit bij juf Dominique.
Ik wilde graag bij de leerlingenraad, omdat ik leuke dingen op school wil organiseren.

Ik ben Menno en ik zit in groep zeven bij juf Miriam. Ik wilde graag bij de leerlingenraad, omdat ik de muzieklessen leuker wil maken en als ik iemand kan helpen, dan doe ik da met plezier.

Ik ben Isabel, ben 10 jaar en ik zit in groep zeven bij juf Jamie. Ik wilde graag bij de leerlingenraad, omdat ik sommige dingen van school wil veranderen, die ik en andere kinderen niet zo leuk vinden.Het leek me ook leuk om mee te denken met de school, alsof je ook een beetje bij de leiding van de school hoort. Ik ben ook heel blij met de leerlingenraad zelf.

Evanti   Sophia   Lois
IMG 1037   IMG 1038   IMG 1041
Ik ben Evanti. Ik ben 11 jaar oud en zit in groep acht bij meneer Tum. Ik wilde graag bij de leerlingenraad, omdat er dingen op deze school zijn, die veel kinderen willen veranderen en ik wil daarbij helpen.
  Ik ben Sophia. Ik ben 10 jaar oud en zit in groep zeven. Ik wilde graag bij de leerlingenraad, omdat ik kinderen wil helpen en er dan verandering in kan brengen.
  Ik ben Lois en zit in groep zes van meneer Patrick. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik het belangrijk vind dat er naar leerlingen geluisterd wordt. Ik zou graag een schoolband willen en een schonere wc.

Quint
Ik ben Quint en ik zit bij juf Dominique.
Ik wilde graag bij de leerlingenraad, omdat ik dingen aan de school wil veranderen.