Carnavalsfeest

mika en haptam
Maandag 25 februari werden Mika en Haptam, uitgeroepen tot de nieuwe prins en prinses 2019 van het Montessori Kindcentrum. Mika zit in de groep van juf Dominique en Haptam bij juf Suzanne. Zij liepen deze week voorop in de polonaise en hebben er met alle kinderen een geweldig feest van gemaakt!

optreden
Donderdag 28 februari, werden we getrakteerd op een optreden van “Batteraof en De Köp”. Zij zongen het Carnavalsliedje van Maastricht van 2019. Dit hadden wij te danken aan de schrijfster van dit liedje: Patricia Paulussen, overblijfjuf op onze school. ’s Middags vierden de kleuters van de onderbouw het carnavalsfeest in de gymzaal.

carnaval
Vrijdagmorgen 1 maart, werd de finale van Montessori's Got Talent gehouden. Het was een hele kluif voor de jury om uit zoveel talent een winnaar te kiezen. 's Middags barstte het feestgeweld los van de midden- en bovenbouw. Er werd gehost, gedanst, gezongen en gesprongen.
Het was een hele, gezellige, feestelijke dag!
Bekijk het fotoalbum voor een impressie.