Kiezen voor Montessori

'Leer mij het zelf te doen'
DSC00194
Een basisschool kiezen voor je kind doe je met zorg. Kinderen brengen er immers een belangrijke periode van hun leven door.

Montessorionderwijs gaat uit van het kind. Kinderen hebben verschillende mogelijkheden en ontwikkelen zich in hun eigen tempo.
Op onze school bieden wij elk kind de activiteiten die passen bij zijn/haar individuele ontwikkeling en belangstelling.

Wij willen een school zijn waar kinderen en volwassenen sámen zorgen voor een sfeer van rust, respect, veiligheid en vertrouwen.
Kinderen die in deze sfeer begeleid worden, kunnen zich evenwichtig en autonoom ontwikkelen. Optimale vorming van het kind op alle gebieden vinden wij belangrijk.

Op deze website vindt u meer informatie over onze school. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen.
Neemt u contact op met Mevr. Sigrid Nelissen  en maak een afspraak voor een informatief gesprek en een rondleiding.

Neem ook eens kijkje bij het laatste nieuws en de groepen!
Wij wensen u alvast veel kijk- en leesplezier!

Experimentele tekenles
0108-05-2019

De leerlingen van de bovenbouw experimenteerden tijdens de tekenles van juf Carole, met draadjes schilderen:
duw een draadje in de ecoline, leg het op één helft van een blaadje, vouw het blad dubbel en trek het touwtje er tussenuit.