Kiezen voor Montessori

'Leer mij het zelf te doen'
DSC00194
Een basisschool kiezen voor je kind doe je met zorg. Kinderen brengen er immers een belangrijke periode van hun leven door.

Montessorionderwijs gaat uit van het kind. Kinderen hebben verschillende mogelijkheden en ontwikkelen zich in hun eigen tempo.
Op onze school bieden wij elk kind de activiteiten die passen bij zijn/haar individuele ontwikkeling en belangstelling.

Wij willen een school zijn waar kinderen en volwassenen sámen zorgen voor een sfeer van rust, respect, veiligheid en vertrouwen.
Kinderen die in deze sfeer begeleid worden, kunnen zich evenwichtig en autonoom ontwikkelen. Optimale vorming van het kind op alle gebieden vinden wij belangrijk.

Op deze website vindt u meer informatie over onze school. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen.
Neemt u contact op met Mevr. Andrea van Donk  en maak een afspraak voor een informatief gesprek en een rondleiding.

Neem ook eens kijkje bij het laatste nieuws en de groepen!
Wij wensen u alvast veel kijk- en leesplezier!

MR bijeenkomst 22-01-2020: gaat niet door

Laatste hand aan de ufo
IMG 20200116 131335 resized 20200116 03164848919-12-2019
De leerlingen van de middenbouw maakten tijdens de handvaardigheidlessen van juf Carole, een vliegende schotel, met buitenaards wezentje.
Bekijk meer op de pagina van juf Carole.