Kiezen voor Montessori

'Leer mij het zelf te doen'
DSC00194
Een basisschool kiezen voor je kind doe je met zorg. Kinderen brengen er immers een belangrijke periode van hun leven door.

Montessorionderwijs gaat uit van het kind. Kinderen hebben verschillende mogelijkheden en ontwikkelen zich in hun eigen tempo.
Op onze school bieden wij elk kind de activiteiten die passen bij zijn/haar individuele ontwikkeling en belangstelling.

Wij willen een school zijn waar kinderen en volwassenen sámen zorgen voor een sfeer van rust, respect, veiligheid en vertrouwen.
Kinderen die in deze sfeer begeleid worden, kunnen zich evenwichtig en autonoom ontwikkelen. Optimale vorming van het kind op alle gebieden vinden wij belangrijk.

Op deze website vindt u meer informatie over onze school. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen.
Neemt u contact op met Mevr. Andrea van Donk  en maak een afspraak voor een informatief gesprek en een rondleiding.

Neem ook eens kijkje bij het laatste nieuws en de groepen!
Wij wensen u alvast veel kijk- en leesplezier!

landelijke montessoridagWoensdag 11 maart 2020 landelijke montessori-dag

Altijd al nieuwsgierig geweest naar onze Montessorischool?
Altijd al nieuwsgierig geweest naar een Montessori Kindcentrum?
Of pas sinds kort?

Wij nodigen iedereen van harte uit om naar ons mooie kindcentrum te komen kijken.
Vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur is er vrije inloop met rondleidingen door kinderen en zullen ouders en personeelsleden u verder informeren.
Zit uw kind al op onze school? Ook dan bent u van harte welkom.
Uw eigen kind zal dan de rondleiding verzorgen.

Save the date: Ouderavond 10 maart in onze aula

We willen u graag meenemen in onze ontwikkelingen die we doormaken.
Na de carnavalsvakantie zullen we u het precieze programma doen toekomen.
Graag tot ziens!

Carnaval 2020

Bestand 1Maandag 17 februari werden Walter en Kirsten, uitgeroepen tot de nieuwe prins en prinses 2020 van het Montessori Kindcentrum. Walter zit in de groep van juf Miriam en meneer Harrie en Kirsten bij juf Dominique. Zij liepen in de Carnavalsweek voorop in de polonaise en hebben er met alle kinderen een geweldig feest van gemaakt!

Bestand 4Donderdagmiddag 20 februari, vierden de kleuters van de onderbouw het carnavalsfeest in de prachtig versierde gymzaal.

Vrijdagmorgen 21 februari, werd de finale van Montessori's Got Talent gehouden.
Het was een hele kluif voor de jury om uit zoveel talent een winnaar te kiezen.

's Middags barstte het feestgeweld los van de midden- en bovenbouw. Er werd gehost, gedanst, gezongen en gesprongen. Het was een hele, gezellige, feestelijke dag!
Bekijk het fotoalbum op onze website voor een impressie.
Bestand 107

Een Romeinse helm
IMG 20200213 085526 resized 20200213 10062125729-12-2019
De leerlingen van de bovenbouw gaan tijdens de handvaardigheidlessen van juf Carole verder met  het project: een Romeinse helm.
Bekijk meer op de pagina van juf Carole.