Kiezen voor Montessori

'Leer mij het zelf te doen'
DSC00194
Een basisschool kiezen voor je kind doe je met zorg. Kinderen brengen er immers een belangrijke periode van hun leven door.

Montessorionderwijs gaat uit van het kind. Kinderen hebben verschillende mogelijkheden en ontwikkelen zich in hun eigen tempo.
Op onze school bieden wij elk kind de activiteiten die passen bij zijn/haar individuele ontwikkeling en belangstelling.

Wij willen een school zijn waar kinderen en volwassenen sámen zorgen voor een sfeer van rust, respect, veiligheid en vertrouwen.
Kinderen die in deze sfeer begeleid worden, kunnen zich evenwichtig en autonoom ontwikkelen. Optimale vorming van het kind op alle gebieden vinden wij belangrijk.

Op deze website vindt u meer informatie over onze school. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen.
Neemt u contact op met Mevr. Andrea van Donk  en maak een afspraak voor een informatief gesprek en een rondleiding.

Neem ook eens kijkje bij het laatste nieuws en de groepen!
Wij wensen u alvast veel kijk- en leesplezier!

Challange: maak een toren
challange

Thuis knutselen, tijdens de coronacrisis
Pup

IMG 20200331 125335291 HDR

Lotte Creatief bezig

resultaat

cathalBjarne

Marijn

Bjarne1

De Romeinse helm
IMG 20200305 114751 resized 20200305 11505279705-03-2020
De leerlingen van de bovenbouw hebben de Romeinse helm afgemaakt.
Bekijk meer op de pagina van juf Carole.

0410-03-2020
Tijdens het thema 'Kunst' hebben de leerlingen van de onderbouw het Bonnefantenmuseum bezocht. Hier hebben ze diverse schilderijen, beelden en andere kunst mogen bewonderen. Ze waren allemaal erg onder de indruk.

Ook zijn ze op school druk bezig met het maken van een 'Mondriaan', 'van Gogh', 'Kadinsky', 'Leonardo da Vinci' en nog veel meer.
Er worden hier echte kunstenaars ontdekt!
Bekijk meer op de pagina van juf Ine.