Afscheidsmusical groep 8

01“De Verborgen Vallei”
De kinderen van groep 8 hebben weer een schitterende afscheidsmusical voorbereid.
Deze vindt plaats in het Kumulustheater aan de Herbenusstraat in Maastricht.
Dit mag u niet missen.
Kaartjes zijn bij Nico verkrijgbaar vanaf maandag 5 juni en kosten drie euro per stuk. Graag gepast betalen.

Korte inhoud
SOS! Het vliegtuigje van Johnny Crash en Co Piloot stort neer in een geheime vallei. De ontdekking van deze vallei is groot nieuws! Het WowNews stuurt direct een journaliste om poolshoogte te nemen. Ook Generaal Blindelings start een onderzoek. Zelfs Helga Winters, de minister van Onvoorziene Zaken, bemoeit zich persoonlijk met de zaak!
Verkreukeld stappen Johnny en Co uit het wrak van hun vliegtuig. Hun geheime opdracht: een koffer afleveren bij bioloog Ton. Ton blijkt in de vallei een parfum ontwikkeld te hebben waarmee de wil van mensen is om te buigen. Een grote ontdekking die niet in handen van de geraffineerde minister Helga mag vallen!
Intussen overspoelen natuurfanaten, popartiesten, holbewoners, vissers en special agents de vallei. Met veel hilariteit als resultaat. Lukt het Johnny en Co om hun opdracht te vervullen? Lukt het Generaal Blindelings om de plannen van minister Helga te dwarsbomen? En komen de verliefde agenten Koen en Tiffany weer bij elkaar?

Voorstellingsdata:
  Maandag    12 juni  19:00 uur        spelers groep Tum-Miriam/Killian